A belsőépítészeti környezet jelentősen befolyásolni tudja a vásárlók véleményét és a térkialakítás értékesítésre történő optimalizálása bonyolult feladat.

Márkaépítés

Egy márkabolt kialakításakor olyan szakmai kommunikációról van szó, amellyel egy adott célcsoportot kell megszólítanunk, márkát pozícionálunk, életérzést adunk át. Összetett feladat ez, melyben sokféle érzékre kell hatnunk. Egy professzionális belsőépítészeti megoldás harmóniában lesz a megrendelő cég arculatával, az egyedi tervezésű berendezés pedig segít megmutatni a márkaidentitást. Mi mindig ügyelünk a költségvetésre is a bútorok és a berendezési tárgyak kiválasztásánál. Figyelünk arra is, hogy a bútorok, padló-, és falburkolatok nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért az anyagválasztásnál a tartósság, könnyű tisztíthatóság ugyanolyan fontos szempont mint a design.

Világítási rendszer

A világítás ebben a műfajban is meghatározó jelentőségű, mellyel tovább lehet hangolni a teret. Az eladótér megfelelő megvilágítása javítja a vásárlói élményt, irányítja a vevők figyelmét és segít a bemutatott termékek színvilágát, textúráját és minőségét kiemelni.

Teljeskörű vásárlói élmény

A belsőépítészek kiváló vizuális történetmesélők és képzett szemük van, így fokozottan figyelnek arra, hogy az összes apró részlet összekapcsolódjon a teljeskörű vásárlói élmény létrehozásának az érdekében - mi is erre törekszünk a gyakorlatban. Így lesz az értékesítési célok megvalósításának hatékony eszköze a belsőépítészet.

Arena márkabolt
Arena márkabolt
Arena márkabolt
Arena márkabolt
Aréna Márkabolt
Arena márkabolt
Arena márkabolt
Andrássy út
Andrássy út
Andrássy út
Andrássy út
Andrássy út

További projektjeink

Ismerje meg más munkáinkat is! Válasszon a további projektjeink közül tetszése szerint!

Lakótér

Tervezünk lakásokat, házakat saját használatra és kiadásra.

OTTHONOK

Munka

Nagy irodaházak belső terei és kis kreatív műhelyek egyaránt.

IRODÁK

Kultúra

Jelentős a tapasztalatunk színházak és kiállítóterek tervezésében.

KULTÚRA

Egészség

Dolgozunk orvosi magánrendelők kialakításán.

RENDELŐK

Horeca

Szálloda lobbyk, kávéházak, éttermek, borászatok.

VENDÉGLÁTÁS

Elérhetőségeink

H-1078 Budapest, István utca 5. 2/1.
mobil: +36 30 274 6973
stúdió: +36 30 894 4724
kriszta.fulop@kompdesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 9.00 - 18.00
Péntek: 9.00 - 16.00
Hétvége: zárva