Egy munkahely kialakítása túlmutat az esztétikai szempontokon.

Az irodák tervezésénél a belsőépítészeti megfontolások mellett nagyon sok más célt tartunk szem előtt. A jól megtervezett munkahelyi környezet támogatja a kialakítani kívánt vállalati kultúrát, elősegíti a csapatszellem és a közösségi érzés építését. Az irodatervezésre úgy tekintünk mint a hatékony munkavégzés, a munkaerő megtartás eszközére és hisszük, hogy a fiatal tehetségek számára is vonzó lehet egy jól kialakított iroda.

Részletérzékeny design

Olyan ügyfeleknek dolgozunk, akik az egyediségüket, az egyéniségüket a belsőépítészeti megoldások részleteiben is hangsúlyozni akarják. Nem hiszünk a belsőépítészeti sémákban. Olyan tereket alkotunk, amik pont annyira egyediek mint az ügyfeleink. A megrendelő igényeiből indulunk ki és a designt ehhez alakítjuk. Hisszük, hogy a belsőépítészeti feladat sokkal többről szól mint divatos anyagválasztás. Odafigyelünk a karbantartási, takarítási igényekre, a munkafolyamatokhoz való rugalmas illeszkedésre és nem utolsósorban a költségvetésre. Természetesen ehhez szükséges az, hogy az ügyfelünk jól ismerje, és jól körül tudja írni a vállalat működését, szükségleteit, annak érdekében hogy a legmegfelelőbb megoldást tudjuk kínálni. Tudnunk kell, hogy mi az amire feltétlenül szükség van és mi az amiben szabad kezet kapunk.

Rugalmas térkialakítás

Folyamatos változásban van a szervezet, amit rugalmasan és költséghatékonyan kell lekövessen az iroda. Egyre jobban terjed az agilis projektmenedzsment és ennek kapcsán az önszerveződő teamek. A munkahelyek kialakításánál a belsőépítészeti megoldásnak figyelembe kell vennie a jövőbeni lehetséges változásokat és flexibilisen kell tudjon alkalmazkodni ezekhez. A térszervezés lehetővé kell tegye például az egyterű iroda esemény helyszínné való átalakítását, vagy irodákból tárgyalók kialakítását. Ezek a többfunkciós terek olyan bútorokat kívánnak, amik könnyen mozgathatók, átrendezhetők.

Az 5 érzékszervre tervezünk

A jó belsőépítészeti design mind az öt érzékszervünkre hat. Védjegyünk a nagy gondossággal kiválasztott anyagfelületek használata. Ezekkel nem csak különleges vizuális hatás érhető el, hanem több érzékszervre hatnak, nem csupán látványukban, de tapintásukban is komfortos és megnyugtató környezetet teremtenek. Egy iroda kialakítása nem csak látvány szempontjából kell, hogy vonzó legyen, de más vizuális szempontokat is figyelembe kell venni, többek között a zavaró hatások kizárását. Vannak munkavállalók, akiknek komfortos a nyitott irodatér, mások viszont úgy érzik, hogy elvonja tőlük a fókuszt és nagyobb privát szférát igényelnek. Ezt a munkakörnyezet tervezése során, az irodaterek kialakításakor figyelembe kell venni. Egy másik fontos terület, ami gyakran háttérbe szorul, az az akusztika. Meg kell akadályozni, hogy a zavaró zajok és szagok terjedni tudjanak az irodában. Például egy teakonyhából kijövő kávéillat vagy az edények zöreje sokak számára kellemetlen.

Cluso iroda design
Cluso iroda design
Cluso iroda design
Cluso iroda design
Cluso iroda design
Váci Greens Irodaház
Váci Greens Irodaház
Váci Greens Irodaház
Váci Greens Irodaház
Váci Greens Irodaház
Lufthansa Systems Irodaház
Lufthansa Systems Irodaház
Cluso iroda design
Cluso iroda design
Cluso iroda design
Inno DC irodaház
Inno DC irodaház
Inno DC irodaház
Inno DC irodaház
Inno DC irodaház
Haladás Sportkomplexum, Szombathely
Haladás Sportkomplexum, Szombathely
Haladás Sportkomplexum, Szombathely

További projektjeink

Ismerje meg más munkáinkat is! Válasszon a további projektjeink közül tetszése szerint!

Lakótér

Tervezünk lakásokat, házakat saját használatra és kiadásra.

OTTHONOK

Üzletek

A márkaboltok kialakítása a brand kifejezése az építészet nyelvén.

MÁRKABOLT

Kultúra

Jelentős a tapasztalatunk színházak és kiállítóterek tervezésében.

KULTÚRA

Egészség

Dolgozunk orvosi magánrendelők kialakításán.

RENDELŐK

Horeca

Szálloda lobbyk, kávéházak, éttermek, borászatok.

VENDÉGLÁTÁS

Elérhetőségeink

H-1078 Budapest, István utca 5. 2/1.
mobil: +36 30 274 6973
stúdió: +36 30 894 4724
kriszta.fulop@kompdesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 9.00 - 18.00
Péntek: 9.00 - 16.00
Hétvége: zárva