Hogyan dolgozunk otthona kialakításánál?

Úgy gondolom a jó belsőépítészet az, amikor a tér szép, élhető és egyben tükrözi az ott lakók egyéniségét. Természetesen mindenki örül ha a látogatók elámulnak, de a dícséreteknél fontosabb, hogy még évek múlva is örömmel töltsön el minket, ha belépünk az otthonunkba. Úgy gondolom, hogy a belsőépítészeti tervezési folyamat egy izgalmas élmény kell legyen, én és a csapatom ezt szeretnénk nyújtani az ügyfeleinknek. A teljeskörű belsőépítészeti tervezés egy alaposan átgondolt munkafolyamat, ami 5 részből áll.

Igényfelmérés

Minden újépítésű projekt vagy átalakítás esetében ez a fázis a projekt lelke. Azzal kezdjük, hogy igyekszünk megismerni az ügyfelet, az igényeit, a kialakítandó tereket. Beszélgetünk. Figyelmesen hallgatunk. Mérünk és fotózunk. Segítünk megfogalmazni a stílusbeli, esztétikai elképzeléseket és összeállítani a költségtervezetet.

Koncepció terv

A puzzle minden darabját összegyűjtjük és ezekből készítjük el az átfogó koncepció tervet. Alaprajzi javaslatokat prezentálunk figyelemmel a megbízónk felhasználási igényeire és a térkapcsolatokra. Meghatározzuk az enteriőrök hangulatát.

Vázlatterv

A végleges koncepciót látványterveken mutatjuk be, és mindent ábrázolunk az 1:50 léptékű részletes belsőépítészeti terven. Ennek a fázisnak a végére rendelkezésre áll egy olyan átfogó tervdokumentáció, amely mindent megmutat, amit majdan látni fogunk.

Kiviteli terv

A megbízónk által elfogadott végső vázlatterv alapján készítjük el a kiviteli terveket, ami szükséges a pontos kivitelezéshez. Együtt választjuk ki a végleges padló-, és falburkolatokat, világítótesteket, szanitereket, bútorokat, belső nyílászárókat, szerelvényeket, textíliákat.... Számos egyedi elemet tervezünk, legfőképpen beépített bútorokat, de a koncepciótól függően akár egyéb egyedi bútorokat, vagy kályhát, kandallót, esetleg lámpatesteket is. A tervfázis olyan tervdokumentációval zárul, mely szerint mindez pontosan árazható és megvalósítható.

Projekt menedzsment

A célegyenesben vagyunk! A belsőépítészeti kivitelezés komplex folyamat, fontos szerepünk van a határidők, a költségek és a minőség kontrollálásában. Segítünk az anyagbeszerzésben, a szállítások megfelelő időzítésében. A különböző kivitelező szakemberekkel való egyeztetésben, a kivitelezés során felmerülő sok-sok apró, de fontos kérdés megválaszolásában. Művezetünk, helyszíni szemlékre megyünk, gondoskodunk a belsőépítészeti terveknek megfelelő maradéktalan megvalósításról.

Magánlakás
Magánlakás
Magánlakás
Magánlakás
Magánlakás
Magánlakás Normafa
Magánlakás Normafa
Magánlakás Normafa
Családi ház Nagykovácsi
Családi ház Nagykovácsi
Családi ház Nagykovácsi
Budai villa
Budai villa
Budai villa
Családi ház, Alsóörs
Családi ház, Alsóörs
Családi ház, Alsóörs
Családi ház, Alsóörs
Családi ház, Alsóörs
Családi ház, Alsóörs
Családi ház, Alsóörs
Családi ház, Alsóörs

További projektjeink

Ismerje meg más munkáinkat is! Válasszon a további projektjeink közül tetszése szerint!

Üzletek

A márkaboltok kialakítása a brand kifejezése az építészet nyelvén.

MÁRKABOLT

Munka

Nagy irodaházak belső terei és kis kreatív műhelyek egyaránt.

IRODÁK

Kultúra

Jelentős a tapasztalatunk színházak és kiállítóterek tervezésében.

KULTÚRA

Egészség

Dolgozunk orvosi magánrendelők kialakításán.

RENDELŐK

Horeca

Szálloda lobbyk, kávéházak, éttermek, borászatok.

VENDÉGLÁTÁS

Elérhetőségeink

H-1078 Budapest, István utca 5. 2/1.
mobil: +36 30 274 6973
stúdió: +36 30 894 4724
kriszta.fulop@kompdesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 9.00 - 18.00
Péntek: 9.00 - 16.00
Hétvége: zárva