Horeca

 

A belsőépítészeti környezet jelentősen befolyásolni tudja a vendégélményt.

Hangulat, élmény, egyediség

Egy szálloda vagy vendéglátóipari egység kialakításakor a trendeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Összetett feladat ez, melyben valamennyi érzékre hatnunk kell. A belsőépítészet jelentése összefonódik az élményszerűséggel. Összetéveszthetetlenül másnak kell lennie a végeredménynek. Jöhetnek a szokatlan, újszerű dolgok, de fókuszt nem veszítjük el: a vendéglátásban mindig a vendég van a középpontban. Ehhez nem csak a kényelmes bútorok tartoznak hozzá, hanem a megfelelő világítás is, mellyel finoman hangolni lehet a tereket. Az akusztikáról sem felejtkezünk el. Hiába az érdekes tér és a finom falatok, ha túl nagy a zaj vagy a szomszéd asztal beszélgetését jobban hallani, mint a saját asztaltársaságunkét. Figyelünk arra is, hogy a bútorok, padló-, és falburkolatok nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért az anyagválasztásnál a tartósság, könnyű tisztíthatóság ugyanolyan fontos szempont, mint a design.

A legapróbb részletek is jelentőséggel bírnak

Akárcsak a szépen terített asztal, a díszített tányér, úgy a környezet apró részletei is nagyon fontosak. Imádjuk a részleteket! A burkolatok találkozásához kiválasztott profil a funkcionalizmuson túl gazdagítja is a képletet. A legnagyobb felületektől, például a padló és a fal találkozása a lábazattal, a legapróbbakig, például a korlát fogódzója, vagy a mobiliák részletei mindenre ügyelünk, stilárisan és funkcionalitásuk szerint egyaránt. A költségvetési keretre is folyamatosan figyelemmel vagyunk a bútorok és a berendezési tárgyak kiválasztásánál.